Ballet Finland

Teos

Kahden teoksen ilta:

Seitsemän sai ensi-iltansa 7.11.2013 Tapiolasalissa, Espoossa, jolloin teos toteutettiin yhteistyössä Tapiola Sinfoniettan kanssa. Ville Valkosen koreografia on ylistys suomalaiselle huipputaiteilijalle Jean Sibeliukselle. Seitsemän tanssijaa tanssii välähdyksiä elämästä säveltäjämestarin viimeiseksi jääneeseen teokseen, 7.sinfoniaan.

Red Light Drowning teoksessa modernin baletin liikekieli ja videoprojisoinnit yhdistyvät uudella tavalla ja luovat yhdessä hengittävän, tummanpunaisena sykkivän maailman. Balettiseurueen tanssijoiden kanssa kuvattu videomateriaali on keskeinen osa kokonaisuutta alusta loppuun saakka, ja sen on teokseen luonut Eetu Lipponen.

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Koreografia: Ville Valkonen

Valosuunnittelu ja projisoinnit: Ville valkonen ja Eetu Lipponen

Tanssijat: Inka Hulkko, Tiia Huuskonen, Tuomas Hyvönen, Hanna Korjus, Timo Korjus, Alina Sakko ja Ville Valkonen

Ballet Finland on Suomalaisen tanssiteatterin kannatusyhdistyksen ylläpitämä modernin baletin ryhmä, joka esittää inspiroivia uusia balettitekniikkaan pohjautuvia teoksia. Ryhmä koostuu 8-10 tanssijasta ja sen taiteellisena johtajana toimii Ville Valkonen.

Hintalappu

Esityskorvaukset seitsemälle tanssijalle, yhdelle koreografille sekä valosuunnittelijalle sopimuksen mukaan + päivärahat, matkakorvaukset sekä majoitus kiertueen keston ja paikkakunnan mukaan. Kaikki laskutettuna (alv 0%) Suomalaisen tanssiteatterin kannatusyhdistyksen kautta. Rekvisiitta kulkee tanssijoiden mukana, erillistä kuljetusta paikalle ei tarvita. Esityksen toteutuminen edellyttää esityspaikalta videoprojektoria.

Raideri

Sivuverhot, musta tanssimatto, videoprojektori esitystilan etupuolelta. Tilaajalta toivotaan äänimiestä sekä valomiestä. Videosuunnittelijamme voi tarvittaessa ajaa kummatkin teokset. Lavan koko n. 8 x 10m. Rakennus ja purku saman päivän aikana. Tarkat tekniset raiderit pyydettäessä.

Koko

Teos soveltuu nuorille ja aikuisille. Kestoltaan 35min + 35min 25 minuutin väliajalla.

Aika

Teos on Ballet Finlandin ohjelmistossa ja on valmis esitettäväksi sopimuksen mukaan.

Muut

Kiertueen yhteydessä on mahdollista toteuttaa ala- ja yläkoululaisille suunniteltu SO YOU THINK YOU CAN MUUV- tanssityöpaja. Tämän hinta ja järjestelyt sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

ville.valkonen@balletfinland.com tai info@balletfinland.com

Ville Valkonen: +358408441196

http://www.balletfinland.com/ https://www.facebook.com/BalletFinlandOfficial/

Seitsemän ja Red Light Drowning traileri:

https://www.youtube.com/watch?v=cuIrpeSTWa0 https://www.youtube.com/watch?v=T1wwtUSPB4w