Cleva

Cleva vs. Sea

Cleva vs. Sea on helsinkiläisen katutanssiryhmä Clevan ja ranskalais-saksalaisen koreografi Samir Akikan intensiivisen kohtaamisen tulos. Luvassa on tunnustuksia, ironiaa, tiukkaa heittäytymistä ja herkkiä lauluja saksalaisen tanssiteatterin hengessä!

Vuonna 2009 perustettu, suomen menestyneimmistä hiphop- ja house -tanssijoista koostuva ryhmä Cleva on luonut omaleimaisen ja tunnistettavan tyylin.

Cleva Crew vs. SEA teos sai alkunsa EU:n kulttuuriohjelman tukeman 7 Steps European Network of Urban Dance – projektin osana järjestetyssä workshopissa, josta se myöhemmin irtautui omaksi itsenäiseksi kokoillan teokseksi. Lisätietoja: www.7Steps.eu

sea2.jpg

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Ohjaaja: Samir Akika Esiintyjät: Cleva; Jenni Heikkinen, Linda Ilves , Sandra Itäinen, Kaisa Nieminen, Marika Peura, Sanna Yrjänheikki. Äänisuunnittelu Jonas Pehrsson Valosuunnittelu Mika Haaranen

Samir Akika on algerialaissyntyinen ja Pariisissa kasvanut koreografi, ohjaaja, kuraattori ja tuottaja. Hän on toiminut freelance tanssijana ja koreografina yhteistyössä mm. Tanzhaus NRW:n kanssa sekä Unusual Symptoms nimen alla yhdessä pitkäaikaisen tuottajaparinsa Alexandra Moralesin kanssa.

Hintalappu

Sopimuksen mukaan, 8 henkilöä matkustaa Helsingistä.

Raideri

9 keskisuurta diskopalloa

Koko

suuri, yleisöteos

Aika

sopimuksen mukaan

Muut

Workshop tai yleisökeskustelu ovat mahdollisia esityksen yhteydessä.

Yhteystiedot

marika.peura@gmail.com Pyydä taltio s-postitse.

Linkki 7Stepsin aikana kuvattuun materiaaliin: https://www.youtube.com/watch?v=hp3NFOZ8k5w

Cleva fb: https://www.facebook.com/groups/148387671956240/

HS arvio: http://www.hs.fi/kulttuuri/tanssiarvostelu/art-2000002751709.html