Compañía Kaari & Roni Martin

Teos

Vuonna 2015 ensi-iltansa Helsingin Juhlaviikoilla saanut KILL Carmen on koreografi Kaari Martinin ja säveltäjä Roni Martinin nykyflamencoteos, joka ei jätä ketään kylmäksi. KILL Carmen on samanaikaisesti julkea ja julma, viettelevä ja nyrjähtänyt. Roni Martinin johtama orkesteri yhdistelee suvereenisti funkia, flamencoa ja balkan-vaikutteita.

”Nykyflamencon voimakaksikko Kaari ja Roni Martin on päivittänyt työryhmänsä kanssa tunnetun Carmenin tarinan jykevällä sykkeellä nykypäivään.” Helsingin Sanomat 30.8.2015, Hannele Jyrkkä

”Musiikin ja tanssin täydellinen liitto on teoksen mitä todellisin rakkaustarina” Turun Sanomat 30.8.2015, Mia Hannula

”Compañia Kaari ja Roni Martinin Juhlaviikoilla kantaesityksensä saanut Kill Carmen on huikaisevan intensiivinen ja tiivistunnelmainen rakkauden ja intohimon kudelma, jonka toteutuksessa ei ole yhtään sekuntia tyhjäkäyntiä.” Demari 1.9.2015, Anneli Alku Taiteellinen johto: Kaari ja Roni Martin

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Koreografiat: Carlos Chamorro, Mariana Collado, Kaari Martin

Sävellys: Roni Martin

Dramaturgia: Atro Kahiluoto

Ohjaus: Kahiluoto-Martin-Martin

Valosuunnittelija: Ville Virtanen

Äänisuunnittelija: Ilari Suonpää

Maskeeraaja: Kaisu Hölttä

Pukusuunnittelija: Erika Turunen

Pukuompelija: Johanna Vehmas

Lavalla: Victor Carrasco, Mariana Collado, Carlos Chamorro, Erno Haukkala, Samppa Leino, Roni Martin, Henrik Perelló, Antero Priha, Karo Sampela, Juan Antonio Suárez Cano sekä Pablo Suárez

Hintalappu

Ryhmässä on mukana 11 esiintyjää sekä valo-, ääni- ja näyttämömestari. Osa ryhmästä asuu Suomessa ja osa Espanjassa. Soittimet, puvustus ja tarpeisto sekä tarvitsevat oman kuljetuksensa. Ryhmällä on tarvittaessa käytössä oma äänentoistotekniikkansa. Esityskorvaus sopimuksen mukaan riippuen esityspaikkakunnasta ja ajankohdasta. Laskutus: Compañía Kaari & Roni Martin.

Raideri

Teos soveltuu esitettäväksi monenlaisissa suurehkoissa tiloissa. Se tarvitsee flamenco-lattian (7,32×7,32), joka ryhmä tarvittaessa tuo mukanaan. Mukana on esiintyjien lisäksi ääniteknikko ja valoteknikko. Rakennus- ja harjoitusaika sopimuksen mukaan 1-2 päivää. Tarkempi tekninen raideri pyydettäessä.

Koko

Teosta on esitetty Suomessa ja ulkomailla teattereissa ja muissa suurissa tiloissa. Siitä on järjestetty yleisönäytösten lisäksi koululaisnäytöksiä.

Aika

Esiintyjien suuri määrä ja se, että osa asuu Espanjassa, asettavat haasteita yhden illan näytöksille. Suosimme usean illan esitysjaksoja sekä kiertueita.

Muut

Compañía Kaari & Roni Martin on vuonna 2017 mukana Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska Kulturfondenin kolmivuotisessa Taidetestaajat-suurhankkeessa, jossa kahdeksasluokkalaisille nuorille tarjotaan taidelaitosvierailuja erilaisissa kulttuurikohteissa, kuten teatterissa, tanssiteatterissa, oopperassa tai kuvataidenäyttelyssä. Taidetestaajat-hanketta koordinoi Lasten kulttuurikeskusten liitto. Järjestämme tässä kiertueessa 30 min. työpajoja koululaisille esitysten jälkeen. Hinta niistä sovitaan erikseen.

Yhteystiedot

Toiminnanjohtaja Harri Pulliainen

harri(at)compania.fi, 044-978 8686

www.compania.fi www.killcarmen.net www.facebook.com/companiamartin

Compañía Kaari & Roni Martin

Aleksanterin teatteri

Bulevardi 23-27

00180 Helsinki