Flow Productions

Taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunulan ja tanssitaiteilija Titta Courtin teos kahdelle tanssijalle ja kahdelle lapselle käsittelee vaikenemista, mykkyyttä. [mute] on tutkielma konfliktin välttämisestä, häpeästä, kasvojen menetyksestä ja tuntemattoman uhasta. [mute]:n puhumattomuus on tunteiden kätkemistä ja elämistä tulivuoren varjossa: tiedetään, että purkaus tapahtuu ennemmin tai myöhemmin, mutta käyttäydytään kuin niin ei koskaan kävisi. Tekijöilleen tuttuun tapaan aihetta käsitellään surrealismin, absurdismin ja mustan huumorin valossa.

Teos on tehty kahdelle eri miehitykselle Aikuisena esiintyjänä vaihtoehtoina ovat Titta Court ja Pirjo Yli-Maunula, lapsen roolissa ovat vaihtoehtoina 11-vuotias Pinja Palosaari ja 8-vuotias Marona Awdishou.

Teos on ollut arvostelu ja yleisömenestys.

==== Teos =

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

koreografia ja tanssi: Titta Court / Pirjo Yli-Maunula lapsitanssija: Pinja Palosaari / Marona Awdishou valosuunnittelu: Jukka Huitila sävellys: Aake Otsala ja George Bandoek Apostolakis äänellinen ohjaus: Aake Otsala puvustus ja lavastus: Heidi Kesti teosteksti ja making of -kuvat: Janne-Pekka Manninen ennakkokuvat: Pekka Mäkinen tuotanto: Flow Productions

Hintalappu

Keikalla on 6 henkilöä, joista viidelle maksetaan esityskorvaus.

Matkustus Lavastus liikkuu pakettiautolla, joka täytyy vuokrata kuljetuksia varten. Pakettiauton vuokra ja bensakulut tulevat tilaajan maksettavaksi. Auton mukana matkustaa vähintään kaksi henkilöä Oulusta.

Helsingistä matkustaa yksi. Rovaniemeltä yksi.Torniosta yksi mikäli Titta Court on keikalla aikuisesiintyjä. Ja kaikki loput Oulusta.

Majoitus kuudelle.

Flow Productions voi laskuttaa keikasta.

}

Raideri

Koko

Teos on kantaesitetty kulttuuritalo Valveen Valvesalissa, jossa näyttämön koko oli 12m x 10m. Teos taipuu noin 10 x 10 m kokoiselle näyttämölle. Teos on parhaimmillaan intiimissä katsojasuhteessa, alle 250 hengen katsojajoukolle esitettäessä.

Aika

Teos on tilattavissa sopimuksen mukaan vuonna 2019-20.

Muut

LINKKI TRAILERIIN: https://vimeo.com/238583984 LINKKI TALTIOINTIIN: https://vimeo.com/242712177 - salasana: [mute]

Yhteystiedot

Pirjo Yli-Maunula pirjo@flowprod.fi 0400-938164