Jenni-Elina von Bagh

Papers and Pens on teos neljälle tai viidelle(videolla neljälle) naistanssijalle. Teos yhdistää tekstimateriaalia, puhetta, eri ilmaisullisia rekistereitä ja kehoja kysymyksen tilassa. Inspiraationa prosessissa ovat olleet eri uusmaterialistiset kirjoitukset ja konseptit kuten Rossi Braidotin Becoming woman, animal, insect. Teos on noin 25 minuuttia pitkä. Papers and Pens on saanut useita esityksiä niin Suomessa kuin kansainvälisesti mm. Tallinnassa ja Moskovassa (2016). Se myös eudsti Teatterikorkeakoulua Taideyliopiston avajaisissa syksyllä 2016 ja esitettiin kansainvälisessä seminaarissa ”Matter and process” keväällä 2017. Teos sopii pienelle tai keskisuurelle näyttämölle. Lavasteena piano tai flyygeli.

koreografia, teksti: Jenni-Elina von Bagh

esitys: Jenna Broas, Anni Koskinen, Outi Markkula, Pinja Poropudas

Ensiesitettiin keväällä 2016 Teatterikorkeakoulussa.

Hintalappu

Esityskorvaus sopimuksen mukaan. 4-5 henkilöä matkustaa Helsingistä.

Raideri

tekniset vaatimukset: Yksinkertainen valokalusto. Seinien ja lattian väri mielellään musta tai tumma. Pieni tai keskisuuri näyttämö. Näyttämölle tarvitsemme pianon tai flyygelin. Ryhmällä ei ole teknikkoa. Rakennusaika noin kaksi tuntia.

Koko

Pieni tai keskisuuri näyttämö. Esityksen pääasiallinen kohdeyleisö on aikuiset.

Aika

Esitykset ovat mahdollisia koko vuotena 2018 paitsi syyskuussa. Silloinkin sovittavissa. Esitysten lukumäärässä ei toiveita.

Muut

Workshop tai yleisökeskustelu ovat mahdollisia esityksen yhteydessä.

Yhteystiedot

sähköpostiosoite: jenni.elina@gmail.com, puh. 044 5389717 linkki vimeoon(video on harjoitustallenne Musiikkitalon Blackboxista lokakuulta 2016): https://vimeo.com/206113607, salasana P&P