Katja Koukkula & Jussi Väänänen

Aftertaste on kolmiosainen teos rakkaudesta ja sen monimuotoisuudesta. Teos muodostaa monitasoisen tanssi-, liike- ja tunnelmakokonaisuuden, jossa keskeisenä teemana on kahden tanssijan välinen intuitiivinen kommunikaatio. Sisältö koostuu raa'an lihallisuuden ja herkän runollisuuden välillä liikkuvasta parityöskentelystä. Ilmaisullisesti eri tanssimuotojen raja-aitoja ei tunnisteta, vaan teoksen sisällä olevat maailmat ja liikemateriaali muovautuvat omaksi kokonaisuudekseen.

Koreografia ja tanssi: Katja Koukkula & Jussi Väänänen. Ohjaus: Jaakko Toivonen. Puvustus: Jenni Ahtiainen. Valosuunnittelu: Janne Teivainen. Muoto: duetto. Kesto: 50 min. Ikäsuositus: 12-112.

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Katja Koukkulalla ja Jussi Väänäsellä on takanaan mittava ura kilpatanssijoina. Pari on useiden Suomen mestaruuksien, EM- finaalien ja muiden kansainvälisten kilpailujen voittojen/finaalisijoitusten lisäksi tullut tunnetuksi muun muassa ensimmäisen Eurovision Dance Contest - kilpailun voittajina. Kilpatanssiuransa lopetettuaan he ovat keskittyneet luomaan modernin taideparitanssin genreä ja edesauttamaan sen evoluutiota taidetanssimuotona.

Hintalappu

Onko tarkoituksenmukaista pitää hintatiedot julkisina tässä hakuprosessissa?

Hinta tiedusteltavissa.

Raideri

Koko

Yleisö max 300 hlöä.

Aika

Sovittavissa.

Muut

Workshopit sovitaan erikseen.

Yhteystiedot

jussikatja@jussikatja.fi, 045-312 62 12, vimeolinkki→ https://vimeo.com/55706484.