Myrskyryhmä

Teos

tanssiteos on lämminhenkinen duetto, jossa tanssijatar ja muusikko kohtaavat. Tunnelma vaihtelee intohimosta kuplivaan keveyteen, ilosta kaipuuseen. Teos koostuu erilaisista numeroista entisajan kabareen tapaan, luottaen liikkeen ja musiikin voimaan. Teoksen koreografia Heidi Masalin. Teoksen kesto on n. 25 min.

Kuvaaja Timo Wright

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Myrskyryhmä on tanssiryhmä, joka haluaa toiminnallaan lisätä taiteen saavutettavuutta. Työllään Myrskyryhmä haastaa rajan näyttämön ja yleisön välillä. Toiminnalla jaetaan ja välitetään ymmärrystä kehollisesta vuorovaikutuksesta käytännön harjoitusten kautta. Monitaiteellinen ryhmätyö, yhteisöllisyys, inhimillisyys, ammatillisuus ja taiteellinen taso ovat tärkeitä elementtejä Myrskyryhmän toiminnassa. Myrskyryhmällä on vahva kokemus erityisesti vanhustyöstä ja hoivaympäristöstä. Myrskyryhmän ovat perustaneet Pauliina Laukkanen (os. Tyni) ja Elli Isokoski vuonna 2002.

Myrskyryhmä on valmistanut 15 toimintavuotensa aikana 11 tanssiesitystä ja kaksi lyhytelokuvaa, joita on esitetty yhteensä yli 250 kertaa vanhustyön yksiköissä, hoitolaitoksissa, seminaareissa, tanssiteattereissa ja julkisissa tiloissa eri puolilla Suomea. Esitystoiminnan lisäksi Myrskyryhmän tuotteita ovat taiteilijaresidenssit hoivayksiköissä, työpajat hoitohenkilökunnalle ja ikäihmisille sekä monitaiteellisen työskentelyn koordinointi.

Hintalappu

1200 € laskulla

3 henkilöä matkustaa Helsingistä

Lavasteet ja kaksi ihmistä mahtuvat henkilöautoon, mutta yksi työryhmästä joutuu matkustaman muulla tavalla.

Raideri

Mikäli tilassa ei ole riittävää äänentoistoa, tuomme oman aktiivikaiuttimen. Tilan korkeuden tulisi olla min 2,5m ja esitykselle jäävän lattiapinta-ala min. 6 x 8m. Rakennusaikaa tarvitaan n. kaksi tuntia. Teos soveltuu erinomaisesti julkisiin tiloihin.

Koko

Teos on tehty vanhustyönyksiköissä esitettäväksi; päiväsaleissa, ruokasaleissa, juhlasaleissa ja auloissa, mutta sopii myös näyttämölle.

Aika

aikaikkuna (milloin esitykset mahdollisia / milloin ei), kuinka monta esitystä, kuinka pitkäksi aikaa voi sitoutua

Muut

Esityksen hintaan kuuluu yleisökeskustelu esityksen jälkeen. Esityksen yhteyteen on mahdollista järjestää työpajoja erilaisille kohderyhmille. Esimerkiksi liikehetki katsojille, erityisesti ikäihmisille suunnattuja tanssityöpajoja tai vanhustyön tekijöille työpajoja tanssin ja liikkeen käytöstä hoitotyössä. Työpajojen hinta ei sisälly esityksen hintaan.

Yhteystiedot

myrskyryhma@gmail.com 040 737 8280 www.myrskyryhma.fi www.facebook.com/myrskyryhma