NOM KOLLEKTIV

DropPing vol 2. pohtii hyvän ja huonon eri muotoja. Hyvä liittyy toisaalta moraaliin, toisaalta hyödyllisyyteen. Mitä oikeastaan tarkoitamme sanoessamme jotain hyväksi? Voiko taidetta arvottaa asteikolla hyvä-huono? Onko huono myös pahaa, mikä on myös hyvän vastakohta? Syntyykö hyvä taideteos pyrkimällä mahdollisimman hyvään lopputuotteeseen vai voisiko lähtökohdaltaan huonosti tehty taide ollakin parempaa? Miten moraali vaikuttaa taiteeseen? Onko esimerkiksi moraalisesti arveluttavaa tehdä huono teos?

Koreografia Jaakko Nieminen Esiintyjät Pekka Louhio, Jouni Majaniemi, Jaakko Nieminen Valosuunnittelu Mika Haaranen Äänisuunnittelu Jaakko Nieminen ja Johannes Vartola Visualisointi Jaakko Nieminen Tuotanto: NOM KOLLEKTIV

Hintalappu

Hinta laskutettuna 1280€+matkat ja majoitukset (tarvittaessa)

Ei rahtia Kaikki neljä ihmistä matkustavat Helsingistä

Raideri

dropping_vol2_plot.pdf

Ryhmällä on oma teknikko. Arvioitu rakennusaika 6h. Toiveena harmaa tanssimatto, mutta onnistuu myös valkoinen tai musta. Yleisö kolmella sivulla. Esitystilana on toiminut niin teatterin lava, kuin tehdashalli.

Koko

Teos sopii useisiin eri tiloihin ja on sovellettavissa kulloisenkin tilan mukaan.

Aika

Lähtökohtaisesti aikaikkuna on täysin sovittavissa. Yksittäistapauksissa joku päivämäärä voi olla haastava, jos tilaus tapahtuu alle 30 päivää ennen esitystä mutta yleensä sekin pystytään järjestämään.

Muut

Hintaan sisältyy yleisökeskustelu esityksen jälkeen sekä teosalustus. Workshop on mahdollinen, jossa käydään läpi teoksen liikemateriaalia sekä koreografista ajattelua. 5h workshop hintaan 300€ (laskutettuna).

Muut

arvio_dropping_vol2.pdf

Ryhmä toimittaa tilaajalle pressikuvat, käsiohjelman (pdf).

Yhteystiedot

mail@nomkollektiv.fi, 0503208788, nomkollektiv, Vimeo: http://www.nomkollektiv.fi/works/dropping-vol-2/