Ohje teostietojen lisäämiseen portaaliin

 1. Kun olet ilmoittanut ryhmäsi & teoksesi nimen/nimet Juha Järviselle osoitteeseen kiertuetoiminta@tanssintalo.fi ja saanut vastauksena käyttötunnukset ja teokselle www-sivun, mene tähän osoitteeseen ja kirjaudu sisään. Jokaiselle teokselle on oma www-sivunsa.
 2. Sivulle on asennettu kysymyspatteristo, johon ryhmän pitäisi vastata. Jätä annetut otsikkotiedot paikoilleen ja korvaa leipätekstiosuudet, voit lisätä alaotsikoita tarvittaessa.
 3. Pääset editoimaan sivua painamalla sivun oikeassa laidassa ylintä olevaa neiliömäistä kuvaketta (kuvan päälle mennessä, tulee teksti ”Muokkaa tätä sivua”).
 4. Kun olet päivittänyt sivua, paina ”Tallenna”-nappia sivun alareunasta.
 5. Sivu on koko ajan näkyvillä kaikille.
 6. Jos tarvitset apua, lähetä sähköpostia osoitteeseen kiertuetoiminta@tanssintalo.fi tai soita 0407195127 / Juha Järvinen
 7. Aluksi teossivu on piilotettu etusivulta. Kun olet noin suunilleen valminaa teoksesi lisäämisen kanssa, ilmoita siitä kiertuetoiminta@tanssintalo.fi, niin teoksesi ”julkaistaan” etusivulla.

Yleisiä

 1. Tee sivulle ensin pikkuinen muutos ja tallenna sivu ja katso, mitä tapahtui. Ja sitten tee suurempi muutos.
 2. Saat sähköpostiosoitteen linkiksi laittamalla sähköpostiosoitteen ympärille tuplahakasulut
  [[kiertuetoiminta@tanssintalo.fi]]

Kuvat

 1. Lisää yksi kuva teoksestasi ylös mallin (vaaleanpunaisen kuvan) osoittamaan paikkaan, etsi ensin rivi:
  {{ :tuottaja_1:teoskuva.jpg?500|}}

  Ja poista se. Varmista, että kursori jää tähän paikkaan. Seuraavaksi valitse editorin yläreunasta viher-keltainen-kuvake (hymynaaman vasemmalla puolella). Lataa kuva palvelimelle (katso, että se on alle 1 Mt:n kokoinen) painamalla ”Valitse tiedostot…”. Ponnahdusikkunasta valitse oikea tiedosto. Tämän jälkeen paina vihreää ”Lähetä”-nappia. Tämän jälkeen ruudulle ilmestyy äsken lataamasi tiedoston nimi. Paina sitä. Tulee vielä yksi harmaapohjainen popup-ikkuna, jos paina suoraan ”Liitä”-nappia. Nyt ilmestyy tekstin kohdalle samantyyppinen aaltosuluilla oleva koodinpätkä, jossa on ”?300”, vaihda se ”?500”, niin kuva näkyy suurempana. Nyt kuva on lisätty; ja rivin pitäisi olla esim seuraavanlainen

  {{ :lantinen_tanssin_aluekeskus:secret_charm.jpg?500|}}

  . Jos haluat mainita myös esim. kuvaajan, niin lisää nimi putki-merkin jälkeen, esim.

  {{ :lantinen_tanssin_aluekeskus:secret_charm.jpg?500|Kuvaaja Teemu Kyytinen}}

  Huomioi, että tälla tavalla kuvaajan nimi tulee näkyviin, kun vie hiiren kuvan päälle. Tällä samalla tavalla voi liittää esim. PDF-tiedoston.

 1. Jos sinulla lisää kuvia, voit laittaa niitä sivun alareunaan, kuten esim. tehty tässä
 2. Huomioithan, että sivun tarkoitus ei ole olla galleria, joten lisääthän kuvia maltilla. Ainahan voit linkata ulkopuoliseen galleriaan tarvittaessa, jos ryhmällä paljon kuvia.