Saku Koistinen

Teos

SetUp on tanssiteos ajasta, rakentamisesta ja kuolemasta. Tummasävyinen, mutta lämmintä huumoria sisältävä teos on Saku Koistisen ensimmäinen kokoillan näyttämöteos. Ranskalainen bandonéonisti Philippe Ollivierin on säveltänyt ja soittaa teoksen musiikin livenä. Teos sai ensi-iltansa Turussa Barker-teatterissa 22.2.2017.

”Pidän raikkaan fyysisistä tanssiteoksista, joissa liike koukuttaa. Saku Koistisen SetUp on sitä puhtaimmillaan.” Suvi Satama, Turun Sanomat 24.2.2017

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Koreografia: Saku Koistinen / Musiikki: Philippe Ollivier / Tanssi: Laura ja Saku Koistinen

Saku Koistinen on Pusulalainen freelance koreografi ja tanssija. Tanssitaiteilijana hänelle on tärkeää tavoitella fyysistä totuudellisuutta, jonka avulla hän lähestyy elämän suuria kysymyksiä - unohtamatta huumoria.

Philippe Ollivier on ranskalainen, Bretagnessa asuva muusikko ja esiintyjä joka on työskennellyt paljon tanssin ja sirkuksen parissa. Hänen pääinstrumenttinsa on bandonéon jonka lisäksi hän käyttää musiikissaan tietokoneen luomia mahdollisuuksia.

Laura Koistinen on tinkimättömästä esiintyjäntyöstään tunnettu freelance tanssija ja myös koreografi.

Teosta ovat tukeneet: Jenny- ja Antti Wihurin Säätiö / Taiteen edistämiskeskus, tanssitaide / Barker-teatteri, Turun vapaan taiteen näyttämö / Logellou

Hintalappu

Esityskorvaus 250 € / henkilö kolmelle henkilölle, verokortilla. Matkakulut + majoitus. Kaksi henkeä matkustaa Pusulasta, mahdollisuus oman auton käyttöön. Yksi henkilö matkustaa Ranskasta Bretagnesta. Ei rahtia vaativaa lavastusta/laitteita.

Raideri

Teos vaatii minimissään 6 (leveys) x 8 (syvyys) tilan tanssimista varten. Teos on mahdollista sovittaa erilaisiin tiloihin myös teatterin ulkopuolella, valokaluston tarve on minimaalinen. Sähkö ja äänentoistolaitteisto (mieluiten 4 kaiutinta ja subwoofer) ovat kuitenkin oltava käytössä.

Tarkempi ääni- ja valoraideri pyydettäessä.

Koko

Teos on esiintyjämäärältään ja sekä teknisiltä- että tilavaatimuksiltaan pieni, mutta sopii myös suuremmillekin näyttämöille.

SetUp:n kesto on n 55 minuuttia.

Ikäsuositus teoksen tematiikan takia yli 12 vuotta.

Aika

Sopimuksen mukaan. Pääasiallinen kiertueaika on suunniteltu vuodeksi 2018.

Muut

Mahdollisuus Philippe Ollivierin (Äänisuunnittelun vieraileva opettaja Brestin Yliopistossa) workshoppiin esim. musiikinopiskelijoille tai kenelle tahansa äänestä kiinnostuneelle. Työpaja pitää sisällään mm. tutustumisen Ollivierin osittain itse koodaamaan Logelloop-ohjelmistoon.

Toinen mahdollinen työpaja on Ollivierin ”Musiikki/tanssi/liike” sekä muusikoille että tanssijoille.

Palkkio työpajasta sopimuksen ja työpajan laajuuden mukaan 80-250 €.

Yhteystiedot

Saku Koistinen

http://www.sakukoistinen.com

saku.koistinen@gmail.com / p.+358 44 323 1588

6 minuutin kooste teoksesta: https://www.youtube.com/watch?v=JUxuIUuiA80

http://www.sakukoistinen.com/setup