NelkytPlus

Teos

Itsensä hyväksyminen on trendikästä, mutta samaan aikaan tosi-tv ja naistenlehdet ovat täynnä toinen toistaan leikatumpia ikinuoria. Ikäloput naistanssijat sekä naisnäyttelijät eivät saa enää töitä. Kotona lapset ovat kasvaneet teini-ikään, joku toinen tekee kiireellä viimeiset vauvansa, jonkun biologinen kello on jo pysähtynyt, joku on tahtoen tai tahtomattaan sinkku, joku toinen tahtoen tai tahtomattaan eroaa, joku rämpii uusperheessä.

Tanssiteatteriteos NelkytPlus on tutkielma nelikymppisen naisen elämästä tämän päivän yhteiskunnassa. Teos pohtii elämän kauheutta ja kauneutta liikkeen, musiikin ja tanssijoiden omien tekstien kautta.

“Ilahduttava. Elähdyttävä. Tunteisiin pureutuva. Aidosti. Koettua elämää upealla heittäytymisellä ja persoonallisella naiseudella.” Merja Satulehto

Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=BCSojzDbO0c&feature=youtu.be

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Tanssi, koreografia:

Taina Ala-Ketola

Tiina Andersin

Sanna Hento

Kaisa Rundelin

Ohjaus: Satu Tuomisto

Musiikin sävellys ja äänisuunnittelu: Antti Rundelin

Valokuva: Pirjo Lempeä

Hintalappu

Kuusi henkilöä (neljä Oulusta ja kaksi Helsingistä). Esityskorvaukset, päivärahat, matkat ja majoitukset, rahti. Yksityiskohtainen tarjous saatavilla pyydettäessä.

Raideri

Minimissään 7x7m, mieluiten 10x10m. Valkoinen tanssimatto. Vaalea tausta. Teatterin valokalusto, peruskattaus. Lavalla rekvisiittaa (ryhmä tuo mukanaan). Rakennusaika 2h.

Koko

Neljä tanssijaa lavalla. Kesto 60 min.

Aika

Sopimuksen mukaan.

Muut

Saatavilla valokuvia ja videotaltiointi. Teoksen oheen tilattavissa työpaja, kesto 1,5h. Esityksen jälkeen mahdollista järjestää taiteilijatapaaminen.

Yhteystiedot

Antti Rundelin

+358 414562797

antti.rundelin@impiiria.com

https://impiiria.com/nelkytplus/

www.facebook.com/tanssiteatterinelkytplus