Tämä on vanha versio dokumentista!


Kiertuetoiminta

Tervetuloa Tanssi liikuttaa! 2017 –hankkeen teoshakuportaaliin!

Portaalin tarkoituksena on saattaa tanssiesityksien tuottajat ja tilaajat yhteen, edistäen esiintyvän tanssin kiertuetoimintaa valtakunnallisesti.

Portaalin käyttö on yksinkertaista: tuottajat lisäävät sivuille kuvaukset omista teoksistaan, joita Tanssi liikuttaa! 2017 -hanketoimijat (teosten tilaajat) saavat äänestää. Kun mielenkiintoisimmat ja sopivimmat teokset ovat äänestyksen kautta selvillä, kutsutaan valitut tuottajat Lappeenrantaan 26.4 Suomen Teatterit Ry:n vuosipäiville pitchaamaan esityksiään kasvotusten tilaajien kanssa. Pitchaustilaisuudessa hanketoimijat valitsevat esityksiä omaan 2018 ohjelmistoonsa.

Tilaajana sinun täytyy vain rekisteröityä saamillasi tunnuksilla, jotta voit selailla esityksiä ja äänestää niitä täältä.

Jos haluat lisätä oman esityksesi portaaliin, ole yhteydessä Juha Järviseen osoitteessa kiertuetoiminta@tanssintalo.fi, niin saat tunnukset joilla voit lisätä teoksesi sivuille. Ilmoita sähköpostissasi ryhmäsi nimi ja teoksen nimi/nimet. Ohje teostietojen lisäämiseen portaaliin löytyy täällä.

Portaali on vielä kehitysvaiheessa ja siksi graafinen ulkoasu on yksinkertainen ja riisuttu. Tämän seurauksena voimme keskittyä käytännöllisyyteen ja toimivuuteen. Palautteen saaminen sekä tuottajilta että tilaajilta on tärkeää portaalin kehittämisen kannalta! Voit antaa palautetta sähköpostilla osoitteeseen kiertuetoiminta@tanssintalo.fi tai www-lomakkeella täällä.

KaikkiLajiteltuna

Pienet