Tanssiryhma Off/Balance

}

”ENPÄ MUISTA KOSKA OLISIN NAURANUT NÄIN PALJON NYKYTANSSIESITYKSESSÄ.” www.valumia73.blogspot.fi

”KIITOS HUTIKLUBILLE PIRISTÄVÄSTÄ, VIIHDYTTÄVÄSTÄ, INSPIROIVASTA JA ERITTÄIN TAIDOKKAASTA ILTAHETKESTÄ! TAHTOO LISÄÄ!” http://teatterikarpanen.blogspot.fi

”TAITAVIEN ESIINTYJIEN LIIKE JA KEHONKIELI OVAT JO ITSESSÄÄN MIELENKIINTOISTA SEURATTAVAA, JOTEN ILTA KULUU KYLLÄ LIIANKIN NOPEASTI. ENSI PUOLISKOSTA SAI VAIKUTELMAN HAUSKASTA JA VIEHÄTTÄVÄN KEVYESTÄ TANSSILLISESTA VÄLIPALASTA. VÄLIAJAN JÄLKEEN SYNTYIKIN SITTEN JO YLLÄTTÄVÄÄ ESITYSMAGIAA.” Keskisuomalainen

”MITEN TÄTÄ EI OLE KEKSITTY AIEMMIN?!” yleisökommentti

Teos

Taiteellista, hauskaa, ainutlaatuista! Jo 31 mennyttä/tulevaa esitystä!

Hutiklubi yhdistää ensimmäisenä maailmassa nykytanssin, interaktiivisen teatteri-improvisaation ja musiikki-improvisaation. Esitys koostuu lyhyistä tanssikohtauksista, jotka toteutetaan pyytämällä yleisöä määrittämään aihepiirejä, esitystyyliä ja liikelaatuja.

Lopputuloksena on kombinaatio taidetta ja viihdyttävyyttä johon yleisöt, tilaajat ja kriitikot ovat ihastuneet.

Hutiklubi on erittäin muovautuva: kohderyhmät, esitystila ja esiintyjien määrä ovat muutettavissa. Esityksiä voidaan täydentää työpajoilla sekä vierailevilla esiintyjillä (tanssija/näyttelijä).

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Koreografia ja konsepti: Jukka Tarvainen Esiintyjät: Elina Häyrynen, Jaakko Nieminen, Katja Sallinen ja Jukka Tarvainen Muusikko: Lauri Kallio Tuotanto: Tanssiryhmä Off/Balance

Koreografi Jukka Tarvainen on työskennellyt laajalti niin tanssin, sirkuksen, teatteri-improvisaation, musiikin kuin parkourinkin parissa. Esiintyjät ovat kokeneita, rohkeita ja välittömiä ammattilaisia mukaan lukien virtuoosimainen muusikko, vuoden 2012 ilmakitaran suomenmestari Lauri Kallio.

Teokseen voidaan ottaa mukaan vierailijoita 1-2 tunnin harjoitusajalla eri taiteen aloilta. Mukana on ollut mm. tanssifestivaalin taiteellinen johtaja, viisi tanssijavierailijaa eri puolilta Suomea (yhdessä esityksessä) sekä Hämeenlinnan Teatterin näyttelijä.

Jyväskyläläinen Off/Balance on Keski-Suomen suurin nykytanssiryhmä. Ryhmän kiitelty ohjelmisto rikkoo taidemuotojen rajoja yhdistäen mm. teatteria, musiikkia, parkouria ja nykytaidetta.

Hintalappu

Hinta vaihtelee kokonaisuuden mukaan (esiintyjien määrä, esityspaikkakunta).

Kokonaishinta (sis. esityskorvaukset ja kaikki matkakulut):

  • yksi esitys 1890 - 4780 €
  • kaksi esitystä 2790 - 6880 €
  • useampi esitys + 860 - 1770 €/es.

Lähtöpaikkakunnat: neljä hlöä Hgistä, yksi hlö Göteborgista.

Jos tilaaja tarjoaa esim. majoituksen, alentaa se hintaa. Mahdollisen vierailevan esiintyjän palkkio neuvotellaan erikseen.

LASKUTETTUNA

Raideri

Teos sovitetaan tilaan. Sopii esim. teatteritiloihin, aulatiloihin, baareihin ja ravintoloihin. Teosta on esitetty myös musiikkifestivaalin yhteydessä festivaaliteltassa.

Katsomo: nouseva / penkkejä useammalla sivustalla / pöytäryhmiä.

Esitystila: min. 4m x 5m / max. 12m x 12m.

Äänentoistolaitteet (2 kaiutinta ja mikseri), 3 mikrofonia johtoineen, mikrofoniteline (minimissään 1), miniplug-liitäntä ja kitaravahvistin.

Perusvalaistus - ei erityistä tila- tai valosuunnittelua. Tapauskohtaisesti voidaan myös suunnitella yksinkertainen tunnelmavalaistus.

Rakennusaika (minimi/ihanteellinen): 1h / 3h

Purkuaika (minimi/ihanteellinen): 0,5h / 1h

Koko

Kesto: 30–45 min. Voidaan esittää lyhyempänä tai väliajallisena (kaksi puoliaikaa á 20–25 min. + 20–25 min. väliaika).

Esitetty ala-/yläkoulukiertueina liikuntasaleissa, laskeutuvalle/ympäröivälle katsomolle (300 katsojaa), intiimissä 90 hlön ravintolassa, festivaaliteltassa.

Kohdennettu lapsille, nuorille, aikuisille, koko perheelle, tanssiammattilaisille ja tulevaisuudessa iäkkäille.

Yleisö pääsee osallistumaan/vaikuttamaan esityksen kulkuun.

Aika

Esitykset mahdollisia milloin vain.

Sovittavissa pitkätkin kiertueet 2-6 viikkoa (hinta neuvotellaan erikseen). Sopii erinomaisesti esim. pikkujoulukaudelle.

Muut

Työpajat erilliseen hintaan. Työpajoja kohdennettuina lapsille ja nuorille sekä aikuisille ja esiintyville ammattilaisille (esityksen konseptilähtöisesti). Työpajoja on järjestetty 15 kpl.

Yleisötyönä taiteilijatapaamiset ja yleisökeskustelut ok.

Markkinointimateriaalina esittely- ja promotekstit, tekijäkuvaukset ja näyttäviä kuvia.

Yhteystiedot

Yhteyshlö: Antti Lähdesmäki, toiminnanjohtaja

Sähköpostiosoite: antti@offbalance.fi

Puhelin: 050 360 2136

Kotisivut: www.offbalance.fi

Facebook: www.facebook.com/OffSlashBalance

Traileri: https://vimeo.com/167424650

Kokonainen esitystaltiointi Vimeosta pyydettäessä.