Tanssiteatteri Auraco

Teos

Kun kainalossa on karttapallo ja kartta, reitti on selvä! Määränpää on aivan tuossa kulman takana! …Vai onko sittenkään?

Matka 1:100 kertoo halusta nähdä maailmaa, matkustamisen iloista ja kommelluksista, sekä rohkeudesta jatkaa matkaa, kun kaikki näyttää menevän pieleen. Kuinka matkaaja pääsee esteiden yli? Mikä avuksi, kun koti-ikävä ottaa valtaansa?

Tämä sooloesitys yhdistelee tanssia ja miimiä ainutlaatuisen sanattoman tarinankerronnan tavoin. Sopii sekä lapsi- että aikuisyleisöille.

Teoksen ensi-ilta oli Saksassa Chemnitzissä joulukuussa 2015, jonka jälkeen sitä esitettiin Berliinissä sekä 2016 Suomessa Monologifestarilla.

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Kati Lehtola on yksi Tanssiteatteri Auracon perustajista ja kantavista voimista. Hänellä on paljon kokemusta esiintymisestä sekä näyttämöillä että muissakin paikoissa. Kati opiskeli tanssia Ranskassa, minkä jälkeen hän on osallistunut erilaisille tanssin ja fyysisen teatterin kursseille. Berliinissä, Saksassa, hän opiskeli pantomiimiä ja miimiä ja valmistui miimikoksi 2015.

Hintalappu

Esityskorvaus 1100e, lisäesitysten hinta sovittavissa. Lisäksi kahden henkilön päivärahat, matka- ja asumiskulut.

Raideri

Black box -teatteri, musta tanssimatto, min. 6 x 6 m. Valot katosta, sivuilta ja lattialta. Esityksessä ei ole lavasteita. Valorakennus- ja harjoitusaika 4-5 tuntia, purku välitön.

Koko

Sopii monenkokoisille yleisöille. Kaikille 7-vuotiaista ylöspäin.

Aika

2 esitystä / päivä mahdollinen

Muut

Työpajoista (esim. miimitekniikka) sovitaan erikseen.

Yhteystiedot

Kati Lehtola, kati@auraco.fi, 0505279337 http://auraco.fi/fi/ohjelmisto/matka-1-100/ Traileri nähtävissä, koko esitystaltiointi lähetetään pyydettäessä: http://https://www.youtube.com/watch?v=QilQR3VYo-Q&t=2s