Tanssiteatteri Auraco

Teos

Yleisö on me. Tanssijat ovat me. Yhdessä olemme Me-Me. Tässä lempeästi erilaisessa tanssiteoksessa yleisö on mukana luomassa ainutkertaisen esityksen kulkua yhdessä tanssijoiden kanssa.

Me-Men ensiesitys oli Espoossa Taidetalo Pikku-Aurorassa 27.1.2009, jonka jälkeen sitä on esitetty yli 110 kertaa 14:ssä eri maassa. Me-Me on herättänyt ihastusta erilaisella lähestymistavallaan, ja sitä on kuvailtu mm. sanoilla ihana, mahtava, taianomainen, rauhoittava ja lämminhenkinen.

Kesto n. 30 min, kohderyhmä 0–2,5-vuotiaat sekä heitä saattavat aikuiset.

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Tanssiteatteri Auraco on yksi eniten ulkomailla kiertävistä suomalaisista tanssiryhmistä. Auracolla on esityksiä kaikenikäisille yleisöille, mutta menestyneimmät kiertue-esitykset on suunnattu lapsiyleisöille.

Konsepti: Päivi Aura. Tanssijat: Päivi Aura, Kati Lehtola, Lieve Hermans/Takako Matsuda. Musiikki: Philippe-Marcel Iung

Hintalappu

Yhden esityksen hinta 1500e, lisäesitykset sovittavissa, laskutetaan. Lisäksi päivärahat, asumiskulut ja matkakulut.

Raideri

Yleisö sijoitetaan samaan tilaan esiintyjien kanssa, siis lavalle. Näyttömölle valkoinen tanssimatto, koko n. 9×9 metriä (ei tarvitse olla neliö). Valokartta voidaan lähettää erikseen. Rakennusaika ja harjoitus 3-5 tuntia. Tilasta riippuen livemusiikki joko akustisesti tai vahvistettuna stereomikrofoneilla. Voidaan esittää myös muissa tiloissa, jolloin tilan tulee olla tarpeeksi iso, tyhjä ja mielellään luonnostaan valoisa. Ryhmä tuo katsojien istuintyynyt mukanaan, mutta tilaajalla olisi hyvä olla muutamia matalia penkkejä/tuoleja niitä katsojia varten, jotka eivät voi istua lattialla.

Koko

Yleisön koko max. 20 lasta vanhempineen.

Aika

Aikataulut sovittava mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska osa esiintyjistä asuu ja työskentelee ulkomailla.

2 esitystä / päivä mahdollinen

Muut

Työpajoista sovitaan erikseen. Työpajoja esim. lapsille ja vanhemmille, ammattilaisille/tanssinopiskelijoille.

Yhteystiedot

Päivi Aura, paivi@auraco.fi, 0505462520

http://auraco.fi/fi/ohjelmisto/me-me/ Traileri: https://www.youtube.com/watch?v=USHq-oUo-6I Esitystaltiointi lähetetään pyydettäessä.