Tanssiteatteri Glims & Gloms

OMNIPOTENS

Tuomo Railon kevään 2016 ensi-iltateos pureutuu kaikkivoivan harhaan, psyykkiseen ja mentaaliseen tilaan, jossa silmitön väkivalta muuttuu poliittisilla tavoitteilla perustelluksi toiminnaksi.

Teos on yhtä aikaa essee ihmisyydestä ja ritualistinen tanssiteos, joka toisaalta ravistelee, herättää ajattelemaan ja toisaalta lohduttaa ja rohkaisee toimintaan rauhan puolesta.

Esityksen taustamateriaalina on käytetty Åsne Seierstadin kirjaa ”Yksi meistä”, joka kertoo vuonna 2011 Norjassa tapahtuneesta Utøan tragediasta romaanitaiteen keinoin.

TANSSITEATTERI GLIMS & GLOMS

Tanssiteatteri Glims & Gloms on espoolainen, kiertävä tanssiteatteri, joka suuntaa teoksensa laajalle katsojakunnalle, lapsille, nuorille ja aikuisille. Teatterin esitykset yhdistävät tanssitaidetta, puhe- ja musiikkiteatteria kokonaisuuksiksi, joissa harkittu visuaalisuus, sävelletty ja livenä esitetty musiikki, rohkeat aihevalinnat ja tanssin lumo riemastuttavat ja haastavat yhtäaikaa. Teatteri on vuosien varrella kerännyt valtakunnallisia tunnustuksia, mm. taiteen valtionpalkinnon vuonna 2009.

TUOMO RAILO

Tuomo Railo on Tanssiteatteri Glims & Glomsin toinen taiteellinen johtaja ja perustaja. Railon viimeaikaisista teoksissa on käsitelty hyvinkin poliittisia aiheita - totalitarismin syntyä ja poliittista väkivaltaa näyttämöpuheen, musiikin ja tanssin keinoin.

HINTA

Esityksemme hinta 3 300 euroa (alv. 0%) + matka ja majoituskulut (seitsemän esiintyjää ja kaksi teknikkoa).

OMNIPOTENS RAIDERI

Julkaistuja arvioita: http://www.glimsgloms.com/arvostelut.html

Esitysvalokuvia: http://www.glimsgloms.com/kuvat.html

Esitystila

• Tanssimatto min. 9 x 9 m • Pimennysmahdollisuus, ei näyttämöverhoja, musta takaseinä • 18 kpl 1mx2 m näyttämökorokkeita, 40cm - 1m jaloin, 1 kpl 1mx1m näyttämökoroke 20 cm jaloin (näyttämökorokkeiden pienempi määrä neuvoteltavissa). • 1 kpl 1m korkeat portaat • 4 kpl nuottitelinettä, 4kpl nuottivaloja • 2 käsinojatonta, korkeussäädettävää muusikon tuolia • Pistenosturi, usvakone

Äänentoisto

• Kanteleen, saksofonin mikitys, mixaus ja monitorointi muusikoille • Kolme headset-mikkiä (laulu, puhe, megafoni) Projisointi • Projisointi katsomon takaa takaseinään (teksti), ajo tietokoneelta (poverpoint -esitys)

Rakennusaika: 8h

Purku: 1h

Muuta

• Tekninen henkilökunta: 3 henkilöä - valomies (G&G), ääni- ja näyttämömies (G&G tai tilaaja)

KOKO

Teos toimii sekä suuren näyttämön spektaakkelina että studionäyttämöillä.

KOHDERYHMÄ

Teoksen kohderyhmä on nuoret yläasteen 8.luokasta alkaen ja aikuiset.

AIKA

Esitys on tilattavissa / ohjelmistossa koko vuoden.

YLEISÖKESKUSTELU

Esityksen jälkeen on mahdollista järjestää yleisökeskustelu, johon käsikirjoittaja / koreografi / esiintyjä Tuomo Railo osallistuu. Espoossa ja Helsingissä järjestetyissä yleisökeskusteluissa on vierraillut myös eri alojen asiantuntijoita, joiden työhön poliittinen väkivalta tavalla tavalla tai toisella liittyy (rauhanvälittäjä, poliisi, terapeutti).

YHTEYSTIEDOT

sähköpostiosoite: tuomo.railo@glimsgloms.com

puhelin: +358405247647

www.glimsgloms.com

facebook: https://www.facebook.com/glimsgloms/

vimeo: https://vimeo.com/glimsgloms

videolinkki traileriin: https://vimeo.com/169926090

videolinkki esitystaltiointiin: https://vimeo.com/164140921 (salasana: repertuar)

twitter: https://twitter.com/glimsgloms

instagram: https://www.instagram.com/glimsgloms/