Tanssiteatteri Raatikko

Teos

Kuva: Matti Rajala

Pohjatuulen kolme lahjaa on vauhdikas esitys, joka perustuu norjalaiseen kansansatuun. Teos kertoo mahtavasta Pohjatuulesta, joka kaataa talot, puut ja merirosvolaivatkin. Kukaan ei voi mitään kauhealle Pohjatuulelle. Lopulta köyhä maalaistyttö nousee tuulta vastaan ja vaatii tältä korvauksia. Matkallaan tytö ajautuu jännittäviin tilanteisiin, mutta lopulta - kuten saduissa aina - hyvä voittaa pahan. Tanssiteatteri Raatikko toteuttaa esityksen yhteistyössä Wusheng Companyn kanssa.

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Raatikko on vantaalainen ammattitanssiteatteri, joka on erikoistunut lasten- ja nuortentuotantoihin. Teatteri on perustettu vuonna 1972, ja sen toimintaa ylläpitää kannatusyhdistys.

Raatikolla on oma näyttämö Vantaalla, ja teatteri myös kiertää ympäri Suomea säännöllisesti. Raatikolla on vuosittain noin 400 esitystä ja noin 30 000 katsojaa.

Raatikko toteuttaa Pohjatuulen kolme lahjaa -teoksen yhteistyössä Wusheng Companyn kanssa. Wusheng Company on suomalainen ryhmä, joka on erikoistunut toimintapainotteiseen kiinalaiseen teatteriin.

Koreografia ja dramaturgia: Antti Silvennoinen Musiikki: Markus Rantanen Skenografia: Terttu Torkkola & Antti Silvennoinen

Hintalappu

Esiintyjät, teknikko ja lavasteet matkustavat yhdessä autolla. Yhden esityksen hinta on 2 000 €, toisen esityksen hinta on 1000 €. Hintaan eivät sisälly matka- eikä majoituskulut, alv 0 %.

Raideri

Esiintymistilan minimikoko on 6 x7 m. Raatikolla on oma teknikko ja tekniikka mukana. Esityksen arvioitu rakennusaika on noin 2 h, purkuaika noin 1 h.

Koko

Teos on pienelle näyttämölle. Esityksessä on kolme esiintyjää. Teos on suunnattu lapsiyleisölle, ikäsuositus 5 – 11 –vuotiaat.

Aika

aikaikkuna (milloin esitykset mahdollisia / milloin ei), kuinka monta esitystä, kuinka pitkäksi aikaa voi sitoutua

Esityksiä voi olla 1 - 2 / päivä.

Muut

Yhteystiedot

Tanssiteatteri Raatikko, raatikko@raatikko.fi, p. +358 9 8732306, www.facebook.com/raatikko, www.vimeo.com/205095918, salasana P3L