Tanssiteatteri Raatikko

Pottuwarvas ja lentävä matto

Vauhdikas lentävä matto vie katsojat itämaille tuhannen ja yhden yön satujen maisemiin. Kuinka ollakaan, he löytävät taikalampun, jonka henki tietää timanttiaarteen kätköpaikan. Mutta myös marokkolainen taikuri on aarteen perässä, joten lapsiyleisön - ihanien prinsessojen ja satujen sankareiden - on pelastettava taikalamppu ja timantit ennen kuin arabian yö laskeutuu teltan ylle… Vuorovaikutteisessa esityksessä rooliasuihin puetut lapsikatsojat ovat mukana näytelmän tapahtumissa.

”Aivan loistava esitys - todella taitavat esiintyjät ottivat yleisönsä hyvin - kakkosluokan pojatkin olivat aivan myytyjä” (Mellunmäen ala-asteen koulu, 2A ja 2B luokan opet)

Käsikirjoitus ja koreografia: Marja Korhola Lavastus ja puvut: Terttu Torkkola Valot: Christian Hernberg & Olli Johansson Äänisuunnittelu: Timo Muurinen Musiikkivalinnat: Marja Korhola

Taiteilijat / Ryhmä / Tuottajat

Raatikko on vantaalainen ammattitanssiteatteri, joka on erikoistunut lasten- ja nuortentuotantoihin. Teatteri on perustettu vuonna 1972, ja sen toimintaa ylläpitää kannatusyhdistys.

Raatikolla on oma näyttämö Vantaalla, ja teatteri myös kiertää ympäri Suomea säännöllisesti. Raatikolla on vuosittain noin 400 esitystä ja noin 30 000 katsojaa.

Hintalappu

Esiintyjät, teknikko (yhteensä 4 henkilöä) ja lavasteet matkustavat yhdessä autolla. Yhden esityksen hinta on 2 000 €, toisen esityksen hinta on 1000 €. Hintaan eivät sisälly matka- eikä majoituskulut, alv 0 %.

Raideri

Esitystilaan rakennetaan teltta, jossa lähes koko esitys tapahtuu. Esitystä varten tarvitaan yhtenäistä tilaa n 11 x 15 m. Raatikolla on oma teknikko ja tekniikka mukana. Esityksen arvioitu rakennusaika on noin 3 h, purkuaika noin 1 h.

Koko

Esitys on suunnattu lapsiyleisölle, ikäsuositus 3 - 9 vuotiaat. Esityksen kesto on noin 50 min.

Aika

Esityksiä voi olla 1-3 / päivä.

Muut

Yhteystiedot

Tanssiteatteri Raatikko, raatikko@raatikko.fi, p. +358 9 8732306, www.facebook.com/raatikko, www.vimeo.com/96164042, salasana lentäväm1